Healing touch ook voor mensen een weldaad

geplaatst in: Healing, Mensen, Video | 0

Een paar weken geleden heb ik zelf eens kunnen ervaren hoe het is om een healing touch behandeling te ontvangen. We hadden een aparte cursus dag van Healing Touch for animals waarbij we de technieken, die we bij dieren gebruiken, enigszins aangepast leerden voor mensen.

Ik had al wel met mensen gewerkt, door het nu zelf te ervaren heb ik goed kunnen voelen wat deze technieken met je kunnen doen.

Voor kleine mensjes

Vorige week behandelde ik een klein meisje van 2 jaar. Ze had oorinfecties gehad, antibiotica moeten nemen en had buisjes in haar oren gekregen. Sinds die tijd sliep ze slecht en was slecht gehumeurd. Ik had nog nooit een klein kind behandeld maar ging er vanuit dat het niet veel anders was als een dier.

Ik gebruikte Tiamo, de knuffelbeer. Zodat ze vrij kon rondlopen. Tijdens de sessie was ze dan weer ontspannen, dan weer heel druk en boos. Maar aan het einde werd de beer flink geknuffeld en ook ik krijg een handje en een kusje. Er was duidelijk iets gebeurd met haar, er was veel rommel in haar energetische systeem opgeruimd. En dat doet wat met je.

En grote

Dat heb ik zelf ook ervaren tijdens de cursusdagen in september. Met opstellingen had ik al veel ‘oud zeer’ gezien en opgeruimd. Toch blijven er resten van die negatieve energie achter in je energetische lagen. Daar kwam ik achter tijdens deze sessies.

Want hierna werd alles veel moeitelozer. Hoe weet je nou of je op het goede pad in je leven zit? Als alles moeiteloos aanvoelt. Dat was nog steeds niet zo. Maar nu wel. Oude blokkades waren opgeruimd.

Ultieme ontspanning

De sessies zelf waren de ultieme ontspanning. Liggend op de behandeltafel onderga je de energetische sessie. Je bent je niet echt van je omgeving bewust, maar helemaal slapen doe je ook niet. Alle gevoel van tijd is verdwenen en een heerlijk gevoel van ontspanning komt over je. Wat de behandelaar nou eigenlijk precies doet, dat heb je niet in de gaten.

Als behandelaar van een mens voel je precies waar de blokkades zitten. Waar je handen moeten zijn en ook hoe lang. Of de blokkades zich in de fysieke, emotionele of mentale laag bevinden. Daar zijn de technieken die je uitkiest ook op afgestemd.

Samen met een opstelling nog krachtiger

En waarom vind  ik die combinatie met opstellingen nou zo krachtig? In een opstelling krijg je inzicht in je verlangen en dat wat dat blokkeert. Je ziet de dynamiek uit je systeem dat je belemmert en belast. En hoe je daar zelf aan bijdraagt. De integratie van die inzichten kan enorm helpen om trauma’s te verwerken.

Toch blijven er resten van die negatieve energie achter in je energetische lagen. En die kun je verwijderen  met behulp van healing touch technieken.

Mijn eigen leven is grondig veranderd door het toepassen van deze technieken in mijn leven. Ik heb het aangedurfd m’n gevoel te volgen en deze praktijk op te zetten. De angst voor afwijzing en mislukking is vervangen door vertrouwen. Vertrouwen in deze weg en in de juistheid van deze keuze.

En het meisje van 2 jaar slaapt weer goed. Vanmorgen zei haar moeder dat het nu veel beter met haar gaat. Doordat ze beter slaapt, slapen zijzelf ook weer goed en dat komt het hele gezin ten goede.

Wanneer jij ook zit met een dilemma, een verlangen, een fysiek ongemak of op een kruispunt staat in je leven, dan kan dit je helpen inzicht te krijgen in je vervolgstappen.

Een afspraak maak je door contact met me op te nemen. Een whatsapp berichtje werkt ook heel goed (klik groene knop rechtsonder).

Gerelateerde artikelen
Helen of genezen, wat is het verschil?
Healing touch en opstellingen
Behandelingen

En vond je dit een leuke vlog? Hieronder kun je je abonneren. Dan krijg je af en toe een berichtje van me.

{a1871ar53941}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *