Ivy had veel pijn

| 0
juli 13, 2022

Ingrid heeft een healing gedaan bij mijn hond Ivy. Eerlijk gezegd vond ik dat best spannend: ik ken Ingrid al langer als collega, dus een heel andere setting. Dit was toch wel intiem en wat zou er allemaal bovenkomen tijdens de healing? Maar het voelde meteen vertrouwd.

De healing was bedoeld om Ivy te ondersteunen bij het herstel van een anaalklierabces. Hiervoor had ik niet zo snel gedacht aan een healing bij zo’n fysiek probleem, maar ik ben positief verrast! Voor de behandeling was het overduidelijk dat Ivy ontzettend last had: hij voelde zich ziek, was moe en wilde niet spelen.

Tijdens de behandeling (op afstand) merkte ik duidelijk aan Ivy dat de healing bezig was: hij was ontspannen, maar alert en viel daarna als een blok in slaap.

Een aantal uur na de healing zag ik verschil: hij had weer pit en wilde weer spelen: eerst met ons en daarna ook met andere honden! Het herstel is verder goed verlopen.

Een healing van Ingrid is zeker een aanrader om je dier te helpen herstellen. Ik heb het contact en ook het verslag achteraf als erg professioneel ervaren.